Fiona & Ruby
Moderátor: Moderátoři
- Herr Blitz
Re: Fiona & Ruby
A já mám zase o čem snít - https://www.carscoops.com/2025/12/facel ... ng-to-say/ 
27. (FORD 2.) Kuga Active X PHEV
26. (FORD 1.) Explorer
26. (FORD 1.) Explorer
- Reklama
Uz jsem to psal, ale hodne aut uz v noci nepoznas, co proti tobe jede, jedna znacka kopiruje od druhe, smutne.
- Herr Blitz
Já s tím zatím problém nemám ani zepředu, ani zezadu. Je ale taky pravda, že mě s tím už žena posílala k doktorovi
.
26. (FORD 1.) Explorer
26. (FORD 1.) Explorer
No pravda. Ja uz ted denne nastesti jezdit nemusim, takze uz to auto tolik nehrotim a nelestim jak driv. Co u tebe, myjes casto?
- Herr Blitz
Co se týče exteriéru, tak jsem strašný prase
.
Za ty 3 měsíce byl Explorer v myčce jednou a Kuga ještě ne. A to mají obě auta v tomhle počasí bláto až na střeše. A abych dostal ještě větší bídu, tak otevřeně přiznávám, že jezdím do kartáčových myček (konkrétně IMO).
Interiér díky garáži luxuji každý víkend, utřu prach, otřu parkovací kamery a světla a otřu SPZ, aby neměli příslušníci důvod prudit
.
Za ty 3 měsíce byl Explorer v myčce jednou a Kuga ještě ne. A to mají obě auta v tomhle počasí bláto až na střeše. A abych dostal ještě větší bídu, tak otevřeně přiznávám, že jezdím do kartáčových myček (konkrétně IMO).
Interiér díky garáži luxuji každý víkend, utřu prach, otřu parkovací kamery a světla a otřu SPZ, aby neměli příslušníci důvod prudit
26. (FORD 1.) Explorer
26. (FORD 1.) Explorer
Mám to podobně...Herr Blitz píše: 11 pro 2025, 12:54 Co se týče exteriéru, tak jsem strašný prase.
W124 E320 R6 Coupé 1994
- Herr Blitz
- Astra - R@SAG
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No už jsem pročetl toho mnoho o Astře L pro rok 2026 a asi nejvíce mě zaujala přední světla a pěkná ALU kola. Ty světla bych rád vyzkoušel
. Na 100% auto měnit nebudu
.
Díky přípravě laku na zimu, mi stačí max. 40Kč na wapku a je auto zase čisté
. Je pravda, že ale v zímním období to taky zanedbávám. V kartáčích už naše auta nabyla přes 12 let
, ale i zde už je mnohem šetrnější technologie.
Díky přípravě laku na zimu, mi stačí max. 40Kč na wapku a je auto zase čisté
Předešlé vozy: Opel Astra F 1.4 8v - 1992
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v - 2006
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
Současný vůz: Opel Astra L 1.2 Turbo Mild-Hybrid - 2025
WEB: astra-rasag.cz - vše o Opelech.
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v - 2006
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
Současný vůz: Opel Astra L 1.2 Turbo Mild-Hybrid - 2025
WEB: astra-rasag.cz - vše o Opelech.
- Herr Blitz
Já to právě odhaduju, že já jsem nemyl auto ručně, tak těch zhruba 12 let. Co se mladá narodila jsem to utlumoval, protože prostě byla škoda času skákat kolem auta, když jsem mohl skákat s mladou po hřišti
.
Teď už teda po hřišti neskáče ani mladá ani já, ale čas pořád vrážíme do něčeho jiného než ruční péče o lak.
Souvisí to zřejmě i s tím, že já auta celkem točím, tam se nějaká péče "nevrací"...
Teď už teda po hřišti neskáče ani mladá ani já, ale čas pořád vrážíme do něčeho jiného než ruční péče o lak.
Souvisí to zřejmě i s tím, že já auta celkem točím, tam se nějaká péče "nevrací"...
26. (FORD 1.) Explorer
26. (FORD 1.) Explorer
Ale ten pocit jet v cistem aute i zvenci je proste fajn. Zajedes na rucni mycku a mas to ani ne za 10m hotovo